עוגת בננות טבעונית וטעימה

מתכון קל ופשוט להכנת עוגת בננות טבעונית וטעימה

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
25 דק'
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 כוסות קמח לבן
2 שקיות אבקת אפיה
2 כפיות סודה לשתייה
1 כפית מלח
כוס וחצי סוכר
חצי כוס סילאן
6 בננות
חצי כוס שמן חמניות
חצי כוס חלב סויה
אופן הכנה
1 מחממים מראש תנור בחום של 180 מעלות.
2 מכניסים לקערה את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח ומערבבים.
3 מועכים את הבננות בקערה נוספת.
4 לקערה עם הבננות המעוכות מוסיפים את הסוכר, הסילאן, שמן המחניות ואת חלב הסויה ומערבבים עד לקבל בלילה אחידה.
5 את הבלילה הרטובה מוסיפים לקערה שבה ערבבנו את הקמח ושאר המרכיבים היבשים ומערבבים כל ביחד.
6 מעבירים את התערובת לתבנית משומנת.
7 אופים בתנור כ-35 דקות עד שהעוגה מזהיבה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות