פילה עגל ברוטב יין של לאון אלקלעי: שיכורים מאושר

“לאון אל דנטה” עם מנה חגיגית שאפשר להכין מראש ולחמם רגע לפני שהאורחים מגיעים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

600 גרם פילה עגל
פלפל שחור
מלח (אם הבשר מוכשר, לשים מעט)
1/2 כוס קמח
שמן זית
1 בצל לבן בינוני
1 שן שום
1 כף פטרוזיליה קצוצה
120 מ”ל יין מדירה
300 מ”ל רוטב עגבניות
אופן הכנה
1 במחבת שמים את השמן עם הבצל הפרוס ומטגנים על להבה בינונית עד להזהבה.
2 בזמן שהבצל מזהיב מכינים את הבשר.
3 פורסים את הפילה ל – 8 פרוסות דקות.
4 מתבלים במעט מלח ופלפל.
5 גוררים דרך קמח ומנערים היטב.
6 כאשר הבצל זהוב מרחיקים אותו לצלחת, מגבירים להבה ומוסיפים את הבשר.
7 סוגרים משני הצדדים, כמה שניות מכל צד.
8 מחזירים את הבצל ומוסיפים את השום, הפטרוסיליה והיין.
9 מצמצמים ואז מוסיפים את רסק העגבניות.
10 מכסים ומבשלים עוד 10 דקות.
פילה עגל ברוטב יין של לאון אלקלעי
פילה עגל ברוטב יין מדירה. צילום: שי טלבי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות