ורניקס – מתכון לכיסונים מושלמים

מתכון מהמם לכיסוני ורניקס מעולים וטעימים

זמן הכנה
שעה ורבע
דרגת קושי
בנוני
זמן הכנה כולל
שעתיים וחצי
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מלית
3 תפוחי אדמה מבושלים
3 בצלים קצוצים
2 כפות שמן קנולה
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור טחון
בצק
1 קילו קמח
2 ביצים
2 כפיות שמן
חצי כפית מלח
2 כוסות ממי הבישול של תפוחי האדמה
הגשה
1 בצל קצוץ
2 כפות שמן לטיגון
חצי כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
בצק
1 מערבבים במעבד מזון את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק אחיד.
2 מניחים בצד כרבע שעה.
מלית
1 מרסקים בקערה את תפוחי האדמה המבושלים עד לקבלת פירה.
2 מטגנים את הבצל לכדי הזהבה ומעבירים לקערה עם הפירה, מוסיפים את התבלינים וערבבים הכל יחד.
כיסונים
1 מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של כ-2 מ"מ.
2 קורצים מהבצק המרודד עיגולים באמצעות כוס, מניחים עליהם חצי כפית של מלית וסוגרים לחצי עיגול.
בישול
1 מבשלים את הכיסונים בסיר עם מים ומלח במשך כ-2 דקות ומעבירים למסננת.
הגשה
1 מטגנים את הבצל הקצוץ עד לכדי השחמה.
2 מעבירים את הכיסונים לכלי הגשה, מפזרים מעל את הבצל המטוגן ומעט פלפל שחור גרוס.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות