ט”ו באב: עוגיות חמאה בצורת לב ומעוטרות עם רויאל אייסינג

מתכון לעוגיות חמאה בצורת לב ומעוטרות של מאי רז

מערכת
15.11.2021

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים לכ-40 עוגיות בינוניות
200 גרם *מחמאה (או מרגרינה/חמאה)
1 כוס סוכר
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
3 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/4 כפית מלח
רויאל אייסינג לקישוט
1/3 כוס מים פושרים
2.5 כפות אלבומין
1/4 כפית אבקת טרטר
4 כוסות אבקת סוכר
אופן הכנה
עוגיות
1 מקציפים את המחמאה והסוכר במיקסר עד לקבלת תערובת אחידה.
2 בקערה מערבבים את הביצה עם תמצית הוניל ומאחדים את הקערות.
3 מנפים את הקמח, אבקת האפיה והמלח ומוסיפים אותם בשלוש פעמים לבלילה תוך כדי לישה במהירות נמוכה – בינונית. לשים את הבצק כדקה ועוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור.
4 מקררים את הבצק לפחות שעה במקרר.
5 מחממים תנור ל – 160 מעלות, ובזמן הזה מוציאים ומרדדים את הבצק.
6 קורצים את הצורות שרוצים ומכניסים לתנור
7 אופים בין 7-8 דקות (משתנה בהתאם לתנור), כאשר החלק העליון של העוגיות אחיד ובהיר והחלק התחתון מוזהב בשוליים.
רויאל אייסינג קישוט
1 בקערת מיקסר מערבבים את המים, האלבומין ואבקת הטרטר.
2 בקערה נפרדת מנפים את אבקת הסוכר ומוסיפים בהדרגה לקערת המיקסר.
3 מוסיפים אבקת סוכר עד לקבלת הסמיכות הרצויה ומקציפים את הרויאל אייסינג עד שהוא מקבל גוון לבן – פנינה אטום ומרקם עבה ואחיד.
4 מחלקים את הרויאל לקעריות ומוסיפים צבעי מאכל ונעביר לשקיות זילוף.
5 * את הרויאל ניתן לשמור בכלי אטום או בשקיות זילוף במקרר עד כשבוע.
הרכבת העוגיות
1 * את העוגיה מקשטים רק אחרי שהתקררה לחלוטין – לפחות במשך שעתיים.
2 לעיצוב: אייסינג סמיך מאוד בצבע שחור, אייסינג נוזלי (אך יציב) בצבעים לבן, ורוד ואדום.
3 מכינים את האייסינג בשקיות זילוף בסמיכויות ובצבעים לפי העיצוב שבוחרים לעוגיה.
4 תוחמים את העוגיה במסגרת עם האייסינג השחור.
5 ממתינים לייבוש לפחות 10 דקות
6 מזלפים אייסינג לבן בתוך המסגרת ומשטחים אותו באופן אחיד על העוגיה (אפשר להיעזר בקיסם או שיפוד).
7 ממתינים לייבוש מלא של האייסינג (כ – 8 שעות).
8 מקשטים את העוגיה: עם האייסינג השחור כותבים את המילה ‘Love’ או “אהבה”
9 לאחר מכן מקשטים בלבבות בצבעים ורוד ואדום.
10 ממתינים לייבוש מלא של העוגיות לפני אריזה או אחסון – כ – 12 שעות.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות