הכירו את סטייק הפורטרהאוס של מסעדת "מיטשוס"

הסטייק שכל קרניבור חייב להכיר – לא על האנטריקוט לבדו: נתח הפורטרהאוס – סטייק לאניני טעם!

אם אתם תופסים את עצמכם כקרניבורים חובבי בשר ועדיין לא הכרתם את נתח הפורטרהאוס המשובח – זה הזמן להכיר את הסטייק המשובח בעולם.

נתח הפורטרהאוס עשוי מהשילוב המופלא של פילה וסינטה יחד שביניהן מפרידה עצם.

רבים חושבים שסטייק הפורטרהאוס וסטייק טי-בון הם זהים, אך לא כך הדבר. למרות שהם נראים כמעט אותו הדבר ושניהם מורכבים מסינטה ופילה, בפורטרהאוס הפילה רחב יותר וחיתוכו נעשה בחלק אחורי יותר.

יש ויכוח בנוגע למקור שמו של הנתח, אנחנו אהבנו את הטענה שגורסת שהוא נקרא כך על שם מקום שהתפרסם בהגשת רצועות הבשר העבות בליווי בירה שנקראת "פורטר".

האגדה מספרת שהארוחה האהובה על מרק טווין כללה פורטרהאוס עם פטריות ואפונה.

זמן יישון הנתח, שמטרתו לרכך ולהשביח את הבשר, עומד על מינימום של 28 ימים, מדובר בזמן יישון טבעי המרכך את הבשר ומעשיר משמעותית את טעמיו.

זהו נתח שמצריך רק מעט מלח ופלפל ונהוג להגיש אותו כאשר הוא פרוס לפרוסות עבות.

הנתח מכונה גם "מלך הסטייקים" בגלל היותו מאד גדול: הוא נע בין 750 גרם ל1.5 ק"ג!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות