סביצ’ה של לאון אל דנטה: פותחים את התאבון

לאון אלקלעי עם מתכון לאפטייזר המושלם: סביצ’ה משני דגים בויניגרט ווסאבי. מתכון ל-4 מנות מתוך התוכנית "לאון אל דנטה – איטליה בבית".

סביצ’ה של לאון אל דנטה: פותחים את התאבון

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

200 גרם פילה טונה
200 גרם פילה סלמון או אינטיאס
1/4 בצל סגול פרוס דקיק
1 חופן עלי רוקט
3 צנוניות פרוסות דק
מעט פרחי כובע נזיר
מעט ג’ינג’ר כבוש
לויניגרט:
2 כפיות אבקת וואסאבי
1 כף סויה
1 כף חומץ אורז
1 כף חומץ בלסמי
1 כפית סוכר
1 כפית יוזו / מיץ ליים / מיץ לימון.
3 כפות שמן חמניות
סביצ’ה שני דגים לצד יין פינו גרי. צילום: קרין שביט
סביצ’ה שני דגים לצד יין פינו גרי. צילום: קרין שביט
אופן הכנה
1 חותכים את הדג לפרוסות דקות.
2 מניחים בצורה אקראית על צלחת שטוחה.
3 מערבבים את כל מרכיבי הויניגרט.
4 זולפים וינגירט ממרכז הצלחת נחוצה בתנועה סיבובית.
5 מעטרים את המנה באופן אקראי בפרוסות צנונית, עלי רוקט, פרחי כובע נזיר, בצל סגול ודפי ג’ינג’ר כבוש על מנת ליצור צלחת צבעונית ומגישים.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: