מרק חיטה טוסקני של אבי ביטון

מרק איטלקי אותנטי ועשיר בטעמים. מתכון ל-6 סועדים מתוך “פשוט לבשל עם אבי ביטון”

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

0.5 ק”ג חיטה שטופה ומסוננת
1 גזר חתוך
1 בצל גדול חתוך
2 גבעולי סלרי
3 שיני שום
2 כפות רסק עגבניות
1 כף שטוחה אורגנו טרי
1/4 כוס שמן זית
מלח
פלפל
שמן זית
להגשה:
2 כפות פרמזן מגורד
מרק חיטה טוסקני של אבי ביטון
מרק חיטה טוסקני של אבי ביטון, צילום: איל גוטמן | סטיילינג: קרן ברק
אופן הכנה
1 חותכים את הבצל, הגזר והסלרי לקוביות קטנות ואת השום קוצצים.
2 בסיר עמוק, יוצקים שמן זית ומטגנים את הירקות במשך כ-5 דקות עד שהירקות נהיים שקופים.
3 מוסיפים רכז עגבניות, ציר ה-PASATA, החיטה, אורגנו ומתבלים במלח ובפלפל.
4 מוסיפים את המים ומבשלים בחום נמוך במשך כשעה וחצי.
5 מעבירים לצלחות מרק, מגדרים מעל פרמז’ן ובוזקים מעט שמו זית.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      מה זה PASATA

       מה זה PASATA

       מה זה PASATA
      יעל says:
      • זו הינה טעות. תוקן

        זו הינה טעות. תוקן
        rotem says: