מרק חיטה טוסקני של אבי ביטון
מרק איטלקי אותנטי ועשיר בטעמים. מתכון ל-6 סועדים מתוך “פשוט לבשל עם אבי ביטון”
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
0.5 ק”ג חיטה שטופה ומסוננת
1 גזר חתוך
1 בצל גדול חתוך
2 גבעולי סלרי
3 שיני שום
2 כפות רסק עגבניות
1 כף שטוחה אורגנו טרי
1/4 כוס שמן זית
מלח
פלפל
שמן זית
להגשה:
2 כפות פרמזן מגורד
אופן הכנה
1 חותכים את הבצל, הגזר והסלרי לקוביות קטנות ואת השום קוצצים.
2 בסיר עמוק, יוצקים שמן זית ומטגנים את הירקות במשך כ-5 דקות עד שהירקות נהיים שקופים.
3 מוסיפים רכז עגבניות, ציר ה-PASATA, החיטה, אורגנו ומתבלים במלח ובפלפל.
4 מוסיפים את המים ומבשלים בחום נמוך במשך כשעה וחצי.
5 מעבירים לצלחות מרק, מגדרים מעל פרמז’ן ובוזקים מעט שמו זית.
מה זה PASATA
מה זה PASATA
מה זה PASATA
יעל says:
זו הינה טעות. תוקן
זו הינה טעות. תוקן
rotem says: