מג'דרה טוסקנית של השף שי יוסף

השף של רשת של si cafe עם המנה שתעזור לכם לעבור את הצום בקלות. מנה מזינה, בריאותית ולא “כבדה”.

מערכת
22.09.2021

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

20 גר’ שמן זית
40 גר’ פטריות שמפיניון
3 גר’ שום כתוש
2 גר’ פלפל שחור גרוס / מלח דק
ירקות קלויים – 50 גר’ בטטה, 50 גר’ זוקיני, 40 גר’ פלפל קלוי
100 גר’ עדשים שחורות
100 גר’ קינואה אדומה
15 גר’ זיתי קלמטה
10 גר’ עיטורי עגבניות
100 גר’ עגבניות שרי מנומר
5 גר’ פטרוזיליה
80 גר’ מי פסטה (מצקת אחת)
20 גר’ ויניגרט שמן זית לימון
10 גר’ אגוזי מלך קלויים
2 גר’ בלסמי מצומצם
2 גר’ עלי בזילקום
100 גר’ שרי מנומר
10 גר’ עלי רוקט
5 גר’ ויניגרט
5 גר’ עיטורי עגבניות
40 גר’ טחינה
אופן הכנה
1 מקפיצים בשמן זית את הפטריות כדקה.
2 מוסיפים את השום כתוש.
3 מוסיפים את זיתי קלמטה, ירקות צלויים, עיטורי עגבניות, העדשים והקינואה.
4 מתבלים במלח, פלפל ומוסיפים 80 גר’ מים.
5 מבשלים כ- 3 דקות.
6 כשהמים מצטמצמים מוסיפים את הפטרוזיליה, ויניגרט, שמן זית לימון.
7 מקפיצים מעט את התבשיל.
8 מעבירים את התבשיל לכלי הגשה.
הגשה
1 מפררים אגוזי מלך, מזליפים בלסמי מצומצם ומעטרים בעלי בזיליקום.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות