קבב חצילים טורקי לצד סלט כוסברה ועגבניות של עומר מילר
שיפודים בסגנון טורקי עם חצילים וקבב בניחוח של חו”ל. המתכון של עומר מילר מתוך “טעים אש”.
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 ק”ג בשר טלה טחון
1 כף רסק עגבניות
1 ביצה
50 גרם פיסטוקים קצוצים
1 חופן פטרוזיליה
1 בצל לבן
2 גבעולי בצל ירוק
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
2 כפות שמן
3 חצילים ארוכים ודקים
לסלט
3 עגבניות
1 שן שום
1 בצל
1 צרור כוסברה
1 פלפל חריף
מיץ מלימון אחד
1 כפית שמן זית
מלח
אופן הכנה
מכינים את תערובת הבשר
1 בקערה שמים את הבשר הטחון, רסק העגבניות, ביצה, פיסטוקים קצוצים ומלח.
2 קוצצים בצל לבן, בצל ירוק ופטרוזיליה ומוסיפים לתערובת הבשר.
3 מוסיפים שמן ופלפל שחור ומערבבים היטב.
4 פורסים את החצילים לפרוסות.
5 על שיפודים שמים פרוסת חציל וכדור בשר מתוך התערובת וכן הלאה.
6 מניחים את השיפודים על הגריל וצולים משני הצדדים.
מכינים סלט עגבניות מהיר
1 פורסים עגבניות, שן שום, בצל, כוסברה ופלפל חריף.
2 מוסיפים שמן זית ומלח ומערבבים.
3 מגישים את הסלט לצד השיפודים.