שיפודי הודו קלים להכנה
מתכון לשיפודי הודו על האש, תיבול טוב, צלייה נכונה והשיפוד מוכן
זמן הכנה
5 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
לילה להשרייה
כשרות
בשרי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 קילו הודו נקבה חתוכה לקוביות
1/2 כוס שמן זית
1 כפית תבלין שווארמה
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית אבקת קארי
1 כפית כמון
1 כפית פלפל
1 כפית מלח
אופן הכנה
1 מערבבים את התבלינים עם שמן הזית בקערה, מערבבים היטב את ההודו ומשרים למספר שעות, אפילו ללילה לפני ההכנה
2 משפדים את ההודו על שיפודי עץ ומניחים את השיפודים על תבנית
3 מניחים על המנגל עד שהבשר זהוב. כ – 5 דקות מכל צד
4 מגישים איך שאוהבים: פיתה עם סלטים, צלחת עם צ'יפס, או סתם ככה לאכול ישר מהשיפוד