טראפלס שוקולד עם קוקוס ואגוזים – לחובבי הז'אנר
מכורים לשוקולד? אביב משה הרכיב מתכון במיוחד בשבילכם
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
800 גרם שוקולד
800 גרם שמנת
16 ביסקוויטים מפוררים
3 כפיות קוקוס טחון
2 כפיות אגוזים טחונים
אופן הכנה
1 מרתיחים את השמנת והשוקולד
2 מערבבים בכף עץ עד לקבלת מרקם אחיד ומקררים
3 מוסיפים את הביסקוויטים המפוררים
4 לאחר שהשוקולד מתקשה יוצרים כדורים
5 מצפים את הכדורים באגוזים ובקוקוס