ספינג' טריפולטאי

מתכון לספינג' טריפולטאי, כל כך טעים וקל להכנה, שאי אפשר להפסיק לאכול

זמן הכנה
25 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
1 ק"ג קמח
50 גר' שמרים
3 וחצי כוסות מים פושרים
3/4 כוס סוכר
1 כפית מלח
שמן לטיגון עמוק
אופן הכנה
1 בקערה מניחים את הקמח יוצרים גומה
2 בתוך הגומה שופכים את השמרים
3 מפזרים את הסוכר והמלח מסביב לגומה
4 לשים עם וו לישה במהירות איטית
5 בהדרגה מוסיפים את המים לבצק וממשיכים בלישה עד להיווצרות בצק נוזלי מאד ודביק
6 מכסים את הקערה במגבת או בניילון נצמד, ומניחים להתפחה במשך כשעה
7 לאחר ההתפחה לשים שוב את הבצק במשך מספר דקות, ומניחים להתפחה חוזרת, לעוד שעה.
8 מחממים שמן לטיגון עמוק
9 לוקחים מהבצק חופן, מכניסים אל השמן ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה
10 מסננים את הספינג' משאריות השמן, מקררים וטובלים בסוכר.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות