מוס טריקולד אישי של נועה נבות

קינוח מטריף שאתם חייבים לנסות עם שלוש שכבות שוקולד של נועה נבות, בעלת הבלוג “לקינוח – אפייה ביתית”

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבראוניז
250 גרם שוקולד מריר
150 גרם חמאה
4\3 כוס סוכר
4\3 כוס קמח
4 ביצים
4\1 כפית מלח
למוס שוקולד חלב
250 מ”ל שמנת מתוקה ( מיכל )
100 גרם שוקולד חלב
25 גרם חמאה
3 כפות חלב
4\3 כוס חלב
חבילת אינסטנט פודינג וניל
למוס שוקולד לבן
250 מ”ל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד לבן
25 גרם חמאה
2 כפות חלב
4\3 כוס חלב
חבילת אינסטנט פודינג וניל
אופן הכנה
בראוניז
1 מחממים תנור ל – 180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה משומן.
2 ממיסים במיקרו את השוקולד והחמאה ומערבבים לתערובת חלקה.
3 מוסיפים את הביצים לשוקולד אחת אחרי השניה וטורפים היטב אחרי כל תוספת ביצה.
4 מוסיפים את הסוכר והמלח ומערבבים.
5 מוסיפים את הקמח ומערבבים.
6 יוצקים את התערובת לתבנית ואופים כ – 15 דקות (תלוי בחום התנור), או עד שקיסם הננעץ בבראוניז יוצא יבש עם פירורים לחים.
7 מצננים.
8 קורצים עיגולים מהבראוניז בקוטר של כוסות ההגשה (אפשר להשתמש בכוסות עצמן לצורך החיתוך) ומניחים בתחתית כל כוס עיגול מהבראוניז.
מוס שוקולד חלב
1 ממיסים במיקרו שוקולד חלב עם החמאה ו-3 כפות החלב ומערבבים למרקם חלק.
2 מקציפים את מיכל השמנת, אינסטנט פודינג ו – 4\3 כוס החלב לקרם יציב מאוד.
3 מקפלים את השוקולד לקרם עד שנוצרת תערובת חלקה.
4 מעבירים לשק זילוף ומזלפים בכל כוס שכבה מהמוס. מעבירים בינתיים למקרר.
מוס שוקולד לבן
1 ממיסים במיקרו שוקולד לבן עם החמאה ו-2 כפות החלב ומערבבים למרקם חלק.
2 מקציפים את מיכל השמנת, אינסטנט פודינג ו4\3 כוס החלב לקרם יציב מאוד.
3 מקפלים את השוקולד לקרם עד שנוצרת תערובת חלקה.
4 מעבירים לשק זילוף ומזלפים בכל כוס מעל שכבת המוס החום שכבה של מוס לבן. שומרים במקרר לפחות 4 שעות לפני ההגשה.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות