טרנדים עם מימונס עולם שלם של אפיה
עולם האפיה ממשיך להתפתח ולהפתיע. בין אם אתם אופים מקצועיים או חובבים, מימונס אפיה, מותג האפיה המוביל בישראל סוקר עבורכם את הטרנדים המובילים באפיה
הכתבה בשיתוף מימונס
אפייה ביתית ממשיכה לשגשג
מאז תקופת הקורונה, אפיה ביתית הפכה לתחביב פופולרי ומגמה זו ממשיכה ומתעצמת מאז תחילת המלחמה. אפית לחמים ביתיים, הכנת מאפי קונדיטוריה טריים בבית, כוללים חיסכון בעלויות אבל גם מעשירים את הבית בריח אפיה מענג.
מאפים בריאים יותר
צרכנים מחפשים אפשרויות בריאות יותר, גם כשמדובר במתוקים. ישנה עלייה בשימוש בקמחים מלאים, קמח כוסמין הפך למצרך שכיח בכל מזווה, סירופ מייפל 100% משמש כתחליף לסוכר, נעשה שימוש בשוקולד בעל אחוז חמאת קקאו גבוה ויש העדפה לחומרי גלם עשירים בחלבון כמו קמח שקדים.
אפיה טבעונית וללא גלוטן
עם העלייה במודעות לתזונה מיוחדת, יותר ויותר מתכונים מותאמים לאורח חיים טבעוני וללא גלוטן, תוך שמירה על טעם וטקסטורה מעולים.
אפיה גלובאלית
הרשתות החברתיות חושפות אותנו לתרבויות וטעמים שונים מהעולם ואפיה בהשראה בינלאומית צוברת תאוצה. קינוחים כמו שוקולד דובאי, מוצ'י יפני, קרואסון שטוח מצרפת וקנולי איטלקי הופכים לפופולאריים עקב נוכחות ברשתות (והטעם).
שילוב טכנולוגיה
אפליקציות מתכונים, סדנאות אפיה מקוונות ושימוש במכשירים חכמים למטבח הופכים את האפייה לנגישה וקלה יותר מתמיד.
אפיה ביתית ב – 2024 היא יותר מסתם הכנת עוגות וקינוחים. היא מהווה דרך ליצירתיות, חיבור משפחתי, ואפילו ריפוי עבור רבים. עם הטרנדים החדשים, מגוון חומרי הגלם והכלים הזמינים היום, אפיה ביתית הפכה טעימה אפילו יותר.