טורט שכבות קרם וקפה עוגה נוסטלגית בטעם של פעם

מתכון לטורט שכבות קרם וקפה עוגה נוסטלגית בטעם של פעם, עם מכונת קפה דלונגי תהנו מקפה מפולים טריים וטחונים, חוויה של טעמים ברמה אחרת

זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה ורבע
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לעוגת טורט:
4 חלבונים L
2/3 כוס סוכר לבן
4 חלמונים L
1 מנה אספרסו
1 כף תמצית וניל
1 קורט מלח דק
2/3 כוס קמח לבן
לקצפת קפה:
2 מיכלים שמנת להקצפה
30 מ"ל אספרסו
1 כף סוכר לבן
1/2 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
1/4 כוס חלב
אופן הכנה
1 מחממים מראש את התנור לחום של 170 מעלות.
2 בקערה גדולה מקציפים את החלבונים. כאשר נוצר קצף לבן, להוסיף את הסוכר בהדרגה (בערך 4 פעמים תוך כדי הקצפה) ולהמשיך להקציף עד שמתקבל קצף מבריק ויציב.
3 מכינים אספרסו במכונת קפה.
4 בקערה נפרדת בוחשים את החלמונים, האספרסו, הוניל והמלח לתערובת חלקה.
5 מוסיפים את בלילת החלמונים לקצף בתנועות עטיפה בעזרת מרית.
6 מוסיפים לתערובת את הקמח לאט לאט בתנועות עטיפה עד שכל הקמח יבלע בתערובת ומצפים תבנית תנור בנייר אפייה.
7 יוצקים את בלילת העוגה לתבנית ומשטחים עם מרית שגובה של 1 ס”מ. אופים כ-10 דקות עד שהעוגה מוכנה ורכה למגע.
8 הופכים את העוגה מיד על מגבת מטבח נקייה ומסירים את נייר האפייה.
9 חותכים את העוגה ל2 רצועות ומורחים בינהם שכבות קצפת
10 לציפוי קפה נערבב 3 כפות אבקת סוכר עם 3 כפות אספרסו ונשפוך על העוגה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם