מרק עגבניות צלויות בנינג’ה סמארט ליד
מרק עגבניות צלויות בלי ללכלך הרבה כלים. צולים את העגבניות והירקות בסמארט ליד, מבשלים בתוכו למרק, טוחנים ומגישים עם בזיליקום
קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
40 דק'
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
קרפים
6 עגבניות בינוניות חתוכות לרבעים
1 בצל בינוני קלוף וחתוך לרבעים
1 פלפל אדום בינוני מרוקן מליבה וחתוך לרבעים
1 ראש שום
1 צרור טימין טרי
0.5 כוס ציר ירקות ללא מלח, או יותר, לפי הטעם
0.5 כוס שמנת לבישול 15% או יותר, לפי הטעם
1 כפית שטוחה מלח דק
0.5 כפית פלפל שחור טחון
4 עלי בזיליקום להגשה
אופן הכנה
הכנה
1 חוצים את החלק העליון של השום.
2 מניחים את כל הירקות ברשת צלייה של נינג’ה סמארט ליד (בשתי קומות).
3 מכניסים את הרשת לתוך הסמארט ליד וסוגרים את המכסה.
4 מזיזים את הסליידר לטיגון באוויר חם/בישול על תוכנית אפייה על חום של 180 מעלות ל18 דקות.
5 ום מעבירים את הירקות לסיר של הסמארט ליד יחד עם הציר, המלח, הפלפל והשמנת.
6 טוחנים את הירקות והנוזלים עם בלנדר מוט נינג’ה עד לקבלת מרקם חלק.
7 מגישים מיד עם עלי בזיליקום מעל.