מרק עגבניות קל להכנה
לא תאמינו כמה המתכון הזה קל. שמים הכול בסיר ל40 דקות ויש לכם מרק עגבניות קלאסי, מוגש מעל עם בצקניות טעימות
קרדיט: שירן כהן
זמן הכנה
5 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דקות
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
כפות שמן זית
2 קופסאות פולפה
2 בקבוקי פסטה
8 שיני שום שלמות
כף פפריקה מתוקה
כף סוכר חום
מלח לפי הטעם
ליטר מים רותחים
בשקית בד לשים סנו: חופן טימין, רוזמרין, בזיליקום
לבצקניות:
4 כפות קמח
2 ביצים
3 כפות מים פושרים
מלח
אופן הכנה
הכנה:
1 בסיר למרק שמים את כל המרכיבים כולל העגבניות, מביאים לרתיחה ומבשלים 40 דק בערך (כדי שהשום יתרכך), מוציאים את שקית עשבי התיבול וטוחנים בבלנדר מוט.
2 מתקנים תיבול.
3 לבצקניות: מערבבים את הכל בקערה למרקם נוזלי יחסית (כמו טחינה).