מרק מינסטרונה עם כל טוב של ג'קי אזולאי

מרק מינסטרונה עגבניות, תפוח אדמה ופסטה מתוך “אצל ג’קי 2”

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 כפות שמן זית
בצל קטן, קצוץ
2 גבעולי סלרי, חתוכים
פחית עגבניות חתוכות פולפה ( רסטרטו)
2 גזרים, חתוכים לקוביות
2 תפוחי אדמה ( דוד משה צהוב ), חתוכים לקוביות
4 שיני שום, כתושות
2 קישואים (או זוקיני), חתוכים לקוביות
3 כפות רכז עגבניות ( רסטרטו)
כוס שעועית לבנה מופשרת ( קפואה)
2 כפיות מלח
2 כפיות פלפל שחור גרוס
3/4 כוס פסטה ( רסטרטו) קצרה
מעט עלי בזיליקום
אופן הכנה
1 מחממים בסיר גדול שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
2 .מוסיפים סלרי , גזר ומטגנים עד לריכוך קל.
3 .מוסיפים סלרי , גזר ומטגנים עד לריכוך קל.
4 מערבבים היטב וטגנו כ-5 דקות.
5 מוסיפים את המלח והפלפל ,רסק העגבניות ו-4 כוסות מים, מביאים לרתיחה.
6 מוסיפים את המלח והפלפל ,רסק העגבניות ו-4 כוסות מים, מביאים לרתיחה.
7 מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה עד לריכוך הירקות .
8 מוסיפים את השעועית הלבנה ומבשלים כרבע שעה.
9 מוסיפים את הפסטה ומבשלים עוד כ-7 דקות, עד שהיא מתרככת.
10 מגישים עם עלי בזיליקום קרועים ומעט שמן זית.
מרק מינסטרונה של ג'קי אזולאי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      מרק מינסטרונה

       יוצא מרק חמוץ…..

       יוצא מרק חמוץ.....
      דינה says: