סטייק טומהוק של צ’רלי פדידה – המלך של הנתחים על העצם

השף צ’רלי פדידה והשחקן דביר בנדק מכינים טום הוק העשוי על גריל ביתי מתוך "צ'רלי ודביר בממלכת הבשר"

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

סטייק טומהוק
1.300 גרם נתח טום הוק משוייש ומיושן
חצי כפית מלח ורוד
חצי כפית פלפל שחור גרוס דק
למטבל/ לסלסה:
1 בצל שלוט קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 כף כוסברה קצוצה
1 כף עירית קצוצה
1 כפית פלפל ירוק חריף ללא זירעונים קצוץ דק
1 כפית מלח ורוד
רבע כפית פלפל גרוס
חצי כפית זירעוני כוסברה גרוסים דק
1 שן שום קצוצה
6 כפות שמן זית
1 כף חומץ בין יין אדום
1 כף מיץ לימון טרי
זסט מחצי לימון
סטייק טומהוק של צ’רלי פדידה
אופן הכנה
מכינים את המטבל/ הסלסה:
1 מערבבים את כל המרכיבים בבול לערבוב או במכתש עלי, מערבבים ותוך כדי מועכים מעט כדי להוציא את הטעמים של עשבי התיבול ומניחים בצד.
2 אופים בתנור שחומם מראש על 170 מעלות ל40 – 45 דקות
מכינים את הסטייק:
1 מחממים גריל לחום גבוהה ומשמנים מעט את רשת הגריל..
2 משמנים מעט את נתח הטום הוק, ממליחים ומפלפלים.
3 מניחים על גריל חם מאוד ל- 2 דקות ולאחר 2 דקות מסובבים חצי סיבוב וצולים עוד כ 2 דקות. לאחר כ 4 דקות בצד הראשון הופכים, צולים 2 דקות ומסובבים שוב חצי סיבוב לעוד כ 2 דקות. סך הכל – 8 דקות.
4 מכניסים את נתח הבשר לתנור שחיממנו מראש ל-220 מעלות בצלייה יבשה עם מאוורר פועל כדי שיפזר את החום באופן שווה למשך כ 4 דקות נוספות.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות