טופו מוקפץ עם ירקות

מתכון למוקפץ טופו הכי קל להכנה עם ברוקולי, פטריות ותרד ברוטב שומשום שום מהיר וקל

מערכת
18.07.2022
1 דירוגים
2 תגובות
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דק'
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 חבילות טופו במרקם קשה
800 גרם פרחי ברוקולי מפורקים
סלסילת פטריות שמפיניון פרוסות גס
1 כף שמן קנולה או שמן זרעי ענבים
3 כפות רוטב סויה
3 שיני שום כתושות
1 צרור בצל ירוק קטן קצוץ דק
1 כף ג'ינג'ר טרי טחון
1-2 כפיות רוטב צ'ילי מתוק
2 חופנים עלי תרד טריים
2 כפות שומשום קלוי
2 כפיות שמן שומשום
להגשה: אורז לבן/קינואה/אטריות אורז/נודלס
חופן כוסברה קצוצה
אופן הכנה
1 מסננים את הטופו מנוזלים, עוטפים בנייר סופג וסוחטים את הנוזלים מהטופו
2 מחממים ווק או מחבת טפלון עם שמן קנולה
3 חותכים את הטופו לקוביות ומניחים בזהירות על המחבת עם כף סויה
4 מטגנים 8-10 דקות עד שהטופו מקבל צבע יפה ושחום
5 מוסיפים את השום, בערך שני שליש מהבצל הירוק, הג'ינג'ר, הצ'ילי ו-2 כפות רוטב הסויה הנותרות. מערבבים ומבשלים כדקה
6 מוסיפים את הברוקולי (גם אם הוא קפוא) והפטריות ומבשלים במחבת עם מכסה 15 דקות על אש בינונית-גבוהה
7 מוסיפים את התרד ומערבבים עד שהוא מתרכך
8 מוסיפים את השומשום ואת שמן השומשום ומערבבים 3 דקות ומסירים מהאש
9 מגישים על מצע אורז, קינואה או אטריות אורז – מה שאוהבים, ובוזקים מלמעלה את הבצל הירוק שנותר והכוסברה הקצוצה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    2 תגובות

    • 2

      בתמונה זה עם ברוקולי המתכון זה עם תרד, מה הנכון?

      בתמונה זה עם ברוקולי המתכון זה עם תרד, מה הנכון?
      גילי says:
      • תודה על תשומת הלב. נתקן את המתכון. תודה

        תודה על תשומת הלב. נתקן את המתכון. תודה
        avi says:
    • 1

      איזה מתכון סוף הדרך

      איזה מתכון סוף הדרך
      מושי אדלר says: