שיפודי טופו ברוטב רימונים אסייתי של נטלי אביב

שיפודי טופו מתקתקים ברוטב אסייתי של חמאת בוטנים, מיסו ורימונים. פיוז׳ן של מטבחים שמוביל לטעמים נהדרים. מושלם בגריל וגם בתנור

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 בלוקים של טופו (כל אחד 300 גר׳)
1/4 כוס חמאת בוטנים טבעית
1/4 כוס סילאן
1 כף מיסו כהה
3 כפות סירופ רימונים איכותי
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

*ניתן לדלל מעט באמצעות מים במידת הצורך

אופן הכנה
1 פורסים את הטופו לקוביות ומניחים בצד.
2 מערבבים יחד את יתר המרכיבים בקערה ומוסיפים את הטופו.
3 מערבבים היטב בעדינות בידיים נקיות (מומלץ בידיים ולא באמצעות כף כדי לא לפורר את הטופו).
4 מניחים במקרר למשך לפחות שעה (מומלץ ל-4 שעות).
5 לפני שהטופו יוצא מהמקרר, משרים שיפודי יקיטורי במים למשך כ-10 דק׳.
6 משפדים את הטופו, ומעבירים לצלייה בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות על מצב גריל-טורבו למשך 15 דק׳, ולאחר מכן צולים למשך 5 דק׳ נוספות במצב גריל בלבד.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: