קארי קציצות טופו ובטטה הודי של נטלי אביב

מתכון קרמי של קארי עם קציצות טופו ובטטה בסגנון הודי של נטלי אביב .

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים ל- 15 קציצות
300 גר׳ טופו
1 בטטה אפויה (1 כוס)
2 כפות אגוזי קשיו
2 כפות קמח עדשים אדומות
1/2 כפית מהבאים: קארי, שום גבישי ובצל יבש
1/4 כפית מהבאים: כורכום, כמון, כוסברה יבשה ופלפל שחור
1 כפית מלח הימלאיה (או לפי הטעם)
המרכיבים לרוטב
2 כפיות ג׳ינג׳ר קצוץ
אופן הכנה
אופן הכנת הקציצות:
1 טוחנים את הקשיו במעבד המזון.
2 מוסיפים פנימה את הטופו והבטטה וטוחנים גס.
3 מוסיפים את יתר המרכיבים – ומעבדים עד לקבלת עיסה שמתגבשת היטב
4 יוצרים קציצות בגודל פינג-פונג ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-25-30 דק׳, עד להזהבה.
אופן הכנת הרוטב:
1 מחממים מעט שמן קוקוס בסיר רחב, מזהיבים זרעי כמון, ג׳ינג׳ר, ג׳ילי ושום למשך מספר שניות.
2 מוזגים פנימה את מחית העגבניות, כ-400 מ״ל מים (חצי בקבוק מחית העגבניות) וקרם הקוקוס. מבשלים למשך כ-25 דק׳ על אש בינונית נמוכה.
3 כשהקציצות מוכנות, מסדרים אותן בסיר. מקשטים בכוסברה טרייה קצוצה ועגבניות שרי חצויות.
קארי קציצות טופו ובטטה הודי של נטלי אביב
ארטישוק-ממולא-בבשר-ממולאים

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: