טופו עדשים אדומות

יש טופו סויה, יש טופו חומוס ויש גם טופו מעדשים אדומות – מתכון קל וטעים של טופו עדשים אדומות ביתי שמכינים בנינג'ה גריל בתיבול פפריקה

קרדיט: Studio R.Y
זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
5 שעות
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

0.75 כוס עדשים אדומות
1.5 כוסות מים רותחים להשריית וטחינת העדשים
1.5 כוסות מים בטמפרטורת החדר, לבישול הטופו
0.5 כפית מלח דק
0.25 כפית פלפל שחור גרוס
0.5 כפית פפריקה מתוקה
1 חופן טימין טרי
אופן הכנה
הכנה
1 שמים את העדשים האדומות עם המים הרותחים במעבד מזון של נינג׳ה ונותנים לזה לנוח למשך כ-15 דקות.
2 טוחנים את העדשים עד לקבלת מרקם חלק ואחיד ללא גושים.
3 מעבירים למחבת נינג’ה פוסיבול ומבשלים עם המים בטמפרטורת החדר, על אש בינונית, עד שהמסה מסמיכה. יוצקים לכלי אטום ומעבירים למקרר להתייצבות למשך 3-4 שעות.
4 מוציאים, חותכים לקוביות, מזלפים מעט שמן זית ומתבלים במעט מלח, פלפל ופפריקה ומעבירים לנינג’ה גריל לתכנית בישול באוויר, למשך כ-20 דקות בחום של 180 מעלות.
5 מוציאים, מקשטים במעט טימין ומגישים (מומלץ להגיש עם מתבל כלשהו). בתאבון.
@ninja.il

לאכול טיפה יותר מאוזן בימים האלו, טופו עדשים: נשנוש קליל, יחסית בריא ומכינים אותו מעדשים! אתם לגמרי חייבים לנסות את המתכון הזה – הצלחה מובטחת. שריג היבואן הרשמי. #טופועדשים #נשנושקליל #נשנושטעים נינג'ה נינג'הטוויסטי #ninja

♬ צליל מקורי – נינג׳ה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות