קציצות טופו טבעוניות ברוטב אדום

קציצות טופו טבעוניות ברוטב אדום של פלפלים ועגבניות בטעם של בית

זמן הכנה
30 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
50 דק'
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

קציצות
2 חבילות טופו
2 כפות טחינה גולמית
2 בצלים חתוכים גס
2 כוסות פטרוזיליה קצוצה גס
2 כפיות מלח
2 כפיות פלפל שחור
1 כף בהרט
1 כף פפריקה
רוטב
2 פלפלים אדום
2 פלפלים חריף
10 כפות שמן זית
6 עגבניות
4 כוסות תרד
10 שיני שום
2 כפות פפריקה מתוקה
2 כפיות כמון
2 כפיות מלח
2 כפיות פלפל שחור
2 כוסות מים
אופן הכנה
קציצות
1 מחממים מראש תנור ל-200 מעלות
2 טוחנים בעזרת מעבד מזון את כל המצרכים של הקציצות לכדי בלילה אחידה.
3 בסיום הטחינה יוצרים מהבלילה קציצות ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
4 משמנים את הקציצות בעזרת זילוף שמן או בריסוס עם תרסיס שמן ומכניסים לתנור שחומם מראש.
5 נותנים לקציצות להיאפות כ-30 דקות עד השחמה.
רוטב
1 חותכים לקוביות את הפלפלים והעגבניות.
2 חותכים את השום לפרוסות.
3 במחבת רחבה מטגנים את הפלפלים עם שמן הזית והשום כ-5 דקות תוך כדי ערבוב.
4 מוסיפים למחבת את העגבניות, התרד והתבלינים ומערבבים.
5 תוך כדי הערבוב יוצקים את כוסות המים ומביאים לרתיחה.
6 מנמיכים את הלהבה לאש קטנה ומניחים בסיר את הקציצות.
7 מכסים את הסיר ומבשלים הכל ביחד כ-10 דקות.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות