לביבות טופו ושמיר עם סלט טבעוני

נדיה אליס השפית האיטלקית מלמדת אותנו איך מבשלים את כל המאכלים האייקונים מהמטבח האיטלקי – בגרסה הטבעונית.
הפעם איך ניתן לעשות מתכונים מדהימים ללא שימוש בביצים: לביבות סיציליאניות מטופו ושמיר

זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

חבילת טופו
צרור שמיר קצוץ + שלם 
שתי שיני שום קצוצות + שלם
כפית מלח קלה נמאק
שמן זית
מספר כפות של פרמזן טבעוני
1 שומר פרוס דק 
½ בצל סגול פרוס עיגולים דקים 
מיץ מלימון
חופן זיתי קלמטה מגולען
מלח
אופן הכנה
1 מפרידים את עלי השמיר מהגבעולים וקוצצים את השמיר דק-דק. קוצצים את השום.
2 מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את השום הקצוץ. מוסיפים את השמיר ומקפיצים אותו כ-3 דקות
3 במעבד מזון טוחנים את הטופו עם כמה כפות מים (לפי הצורך) עד לקבלת גוש חלק לגמרי
4 בקערה מערבבים את הטופו עם הקלה נמאק, הפרמזן והשמיר המוקפץ
5 מחממים מעט שמן באותה מחבת בה הקפצנו את השמיר. יוצרים לביבות שטוחות מהמאסה של הטופו ומטגנים אותן בשמן החם. מניחים אותן על נייר סופג לקראת ההגשה
6 בינתיים בעזרת מנדולינה פורסים את השומר ואת הבצל הסגול לפרוסות דקות מאוד
7 מוסיפים לשומר את זיתי הקלמטה ומערבבים יחד עם מלח, מיץ לימון ושמן זית.
8 מגישים את הלביבות יחד עם הסלט

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות