לאפ דגים ואבקת אורז קלוי של אבי ביטון

מנת דגים מנצחת עם אורז קלוי וקוביות דג פילה. מתוך התוכנית “במטבח עם אמא”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 כפות אורז
פילה דג לבן נקי מעור
2 שיני שום קלוף
שמן זית
מיץ לימון
בזיליקום
נענע
כוסברה
צ’ילי טחון
2 כפות סויה
כף רוטב דגים
בצל שאלוט קצוץ
בצל ירוק פרוס דק
לאפ דגים ואבקת אורז קלוי של אבי ביטון. צלם – אייל גוטמן
אופן הכנה
1 קולים את האורז במחבת יבשה, ולאחר מכן טוחנים לאבקה בבלנדר או מעבד מזון.
2 חותכים את הדג לקוביות ומקפיצים במעט שמן זית עם שום פרוס.
3 מערבבים את הדג ואבקת האורז הקלוי בקערה יחד עם שאר המרכיבים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות