טליאטה אלה רוקולה של איש האגסים

יובל בר נר מציג מתכון מושלם של רצועות סינטה צרובה על סלט ירוק עם אגסים ופרמג’אנו, מתוך התוכנית "טעמים וניחוחות"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים ל- 2 מנות
2 אגסי אנג’ו בשלים
200 גרם פילה בקר / סינטה פרוסים דק
1 חבילה עלי ארוגולה, שטופים
50 גרם גבינת פרמזן
מיץ מחצי לימון
שמן זית
מלח ופלפל
מעט מלח ים גס
אופן הכנה
1 מתבלים את פרוסות הבשר במלח ופלפל משני הצדדים ומזלפים עליהם מעט שמן זית.
2 מניחים לכמה דקות. בזמן זה פורסים את האגסים לפלחים דקים, ללא הליבה והגרעינים.
3 מחממים מחבת, בעדיפות למחבת גריל עם פסים לחום גבוה מאד.
4 מניחים על צלחות הגשה שטוחות את עלי הארוגולה ומעליהם את פלחי האגס.
5 צורבים את נתחי הבשר לזמן קצר מאד על המחבת- 10 שניות מכל צד.
6 מסירים מן האש ומניחים על הצלחות עם הארוגולה והאגסים.
7 סוחטים מעל מיץ לימון, מזלפים מעט שמן זית ,מגרדים גבינת פרמזן ובוזקים מעט מלח גס. מגישים מיד.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות