עוגת תפוזים תירוש ופרווה של אבי ביטון

“טייק אוף” לעוגת התפוזים המפורסמת בעזרת טוויסט מרענן של תירוש. מתוך התוכנית “פשוט לבשל” עם אבי ביטון.

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לעוגה (כמות ל- ל-2 תבניות אינגליש קייק) :
4 ביצים L
1.5 כוסות סוכר לבן
1 כוסות שמן קנולה
1 כפות גרידת תפוז
350 גרם קמח לבן
1 שקיות אבקת אפייה
1 כוסות תירוש
לאייסינג תירוש :
3 כפות אבקת סוכר
2 כפות תירוש
עוגת תירוש של אבי ביטון.
עוגת תירוש של אבי ביטון. צילום שניר (סופגי) גואטה
אופן הכנה
הכנת העוגה:
1 מחממים תנור ל-160 מעלות.
2 בקערת מיקסר טורפים סוכר, ביצים, שמן ומערבבים עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
3 מוסיפים גרידת תפוז מתפוז אחד, קמח, כוס תירוש ואבקת אפיה וטורפים לאיחוד.
4 משמנים את התבניות ומפזרים מעט סוכר, למניעת הידבקות.
5 משטחים את התערובת בתבנית ואופים כ-40 דקות, עד שהעוגה זהובה וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש.
האייסינג:
1 לאייסינג: מערבבים את חומרי האייסינג ומערבבים היטב.
2 מוגים את האייסינג על גבי העוגה.
עוגת תירוש של אבי ביטון.
עוגת תירוש של אבי ביטון. צילום: שניר (סופגי) גואטה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      לגבי העוגה

      אני יאיר סאלדמן אוהב עוגות

      אני יאיר סאלדמן אוהב עוגות
      יאיר says: