עוגת תפוזים תירוש ופרווה של אבי ביטון
“טייק אוף” לעוגת התפוזים המפורסמת בעזרת טוויסט מרענן של תירוש. מתוך התוכנית “פשוט לבשל” עם אבי ביטון.
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לעוגה (כמות ל- ל-2 תבניות אינגליש קייק) :
4 ביצים L
1.5 כוסות סוכר לבן
1 כוסות שמן קנולה
1 כפות גרידת תפוז
350 גרם קמח לבן
1 שקיות אבקת אפייה
1 כוסות תירוש
לאייסינג תירוש :
3 כפות אבקת סוכר
2 כפות תירוש
אופן הכנה
הכנת העוגה:
1 מחממים תנור ל-160 מעלות.
2 בקערת מיקסר טורפים סוכר, ביצים, שמן ומערבבים עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
3 מוסיפים גרידת תפוז מתפוז אחד, קמח, כוס תירוש ואבקת אפיה וטורפים לאיחוד.
4 משמנים את התבניות ומפזרים מעט סוכר, למניעת הידבקות.
5 משטחים את התערובת בתבנית ואופים כ-40 דקות, עד שהעוגה זהובה וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש.
האייסינג:
1 לאייסינג: מערבבים את חומרי האייסינג ומערבבים היטב.
2 מוגים את האייסינג על גבי העוגה.
לגבי העוגה
אני יאיר סאלדמן אוהב עוגות
אני יאיר סאלדמן אוהב עוגות
יאיר says: