טירמיסו עם דובדבנים וצ'ילי של הילה אלפרט

מרימים לכם עם קינוח מפנק עם טוויסט קטן (גדול)

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 תבנית 20X30
1 חבילת שמנת מתוקה (250 מ”ל)
70 גרם אבקת סוכר
500 גרם מסקרפונה
300 גר’ ביסקוטים
30 דובדבנים מגולענים
1 פלפל אדום חריף, חף מזרעים קצוץ דק מאוד
100 מ”ל אספרסו
2 כפות ברנדי
1 מעט אבקת קקאו
אופן הכנה
1 מקציפים את השמנת לקצפת יציבה ומניחים בצד
2 שמים בקערת המיקסר את המסקרפונה ואבקת הסוכר ומקציפים
3 מקפלים ביסודיות ובעדינות שליש מהקצפת לתוך הגבינה ולאחר מכן מקפלים פנימה את הקצפת הנותרת
4 מערבבים את הקפה עם הברנדי
5 טובלים את העוגיות בקפה ומסדרים אותן צפוף בתבנית מלבנית כך שיכסו את כולה
6 יוצקים מחצית מקרם הגבינה על העוגיות ומעליה מסדרים את הדובדבנים ומעליהם את הצ’ילי
7 מסדרים מעל שכבה נוספת של עוגיות
8 מורחים את יתרת הקרם מלמעלה עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר למשך לילה
9 לפני ההגשה זורים מלמעלה, דרך מסננת, אבקת קקאו
טירמיסו עם דובדבנים וצ'ילי של הילה אלפרט
טירמיסו עם דובדבנים וצ'ילי של הילה אלפרט

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: