טירמיסו של ג'קי אזולאי וטלי קינן – הכל בכוס אחת
קינוח מפנק בכוס ב-10 דקות הכנה מתוך “אצל ג’קי 2” – ארוחות בוקר
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 חבילה של בשקוטים (אצבעות מאפה ספוג) 200 גרם.
1 שמנת מתוקה 38%.
3 כפות שטוחות אבקת סוכר.
2 1 גבינת מסקרפונה השף הלבן (250 גרם).
100 50 גרם שוקולד מריר איכותי מגורר דק.
200 מ”ל קפה אספרסו – מכונת קפה ברימאג .
40 מ”ל ליקר קפה איכותי.
להגשה – כלי שקוף על רגל
אופן הכנה
1 טובלים בישקוט לכמה שניות בתערובת הקפה והליקר, עד שיספגו בו ומניחים בכלי ההגשה. חוזרים על הפעולה עד שיש שכבה אחת של בישקוטים בתחתית הכלי.
2 מורחים על שכבת הבשקוטים שליש מתערובת הגבינה ומישרים.
3 .מפזרים שליש מהשוקולד המגורר על תערובת הגבינה, בשכבה אחידה. חוזרים על הפעולות עוד פעמיים (שלוש שכבות. מסיימים בשוקולד).
4 מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר.
5 יש להכין לפחות 24 שעות לפני ההגשה. מומלץ 36 שעות.