טירמיסו איטלקי בכוסות של שף שרה בלאק

להרגיש באיטליה! קינוח אישי של טירמיסו איטלקי בכוסות של שף שרה בלאק

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

100 גרם סוכר
200 גרם שמנת מתוקה
400 גרם גבינת מסקרפונה
אבקת קקאו
בישקוטים מוכנים
קפה נמס
12 כוסות זכוכית או קרמיקה
אופן הכנה
1 מכינים 2 כוסות קפה ללא סוכר עם מים, מניחים בקערה ונותנים להן להתקרר.
2 מקציפים את השמנת במערבל ובאיטיות מוזגים את הסוכר למערבל. כשהקצפת מתייצבת מקפלים פנימה את גבינת המסקרפונה.
3 טובלים את הבישקוטים בסירופ הקפה ומשטחים בכל כוסות הזכוכית.
4 ממלאים חצי מהכוס בתערובת השמנת המוקצפת.
5 את הבישקוטים טובלים בסירופ הקפה ומשטחים בכל כוסות הזכוכית מעל תערובת הקצפת.
6 ממלאים את שאר הכוס בתערובת השמנת המוקצפת.
7 מפדרים את השמנת עם קקאו.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות