עוגת טירמיסו חגיגית לשבועות עם גבינת מסקרפונה של משק יעקבס – קינוח מושלם וקל להכנה
עוגת טירמיסו לשבועות עם גבינת מסקרפונה עשירה של משק יעקבס, קינוח איטלקי קלאסי בגרסה חגיגית וקלה להכנה. מתכון מושלם לחג שבועות, עם טעמים קרמיים וקקאו – אידיאלי לאירוח!
זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות + התייצבות במקרר ללילה
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לתבנית 20X25
2 קופסאות (500 מ״ל) שמנת מתוקה להקצפה
1 קופסא (250 גר׳) גבינת מסקרפונה של משק יעקבס
1/2 כוס אבקת סוכר
1.5 כוסות קפה
1 כפית תמצית וניל
2 שרוולי עוגיות בישקוטי
לקישוט אבקת קקאו
אופן הכנה
1 מכינים קפה, מעבירים לקערה רחבה ומצננים
2 בקערת המיקסר מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר עד לקבלת קצפת יציבה
3 מורידים את מהירות המיקסר, מוסיפים גבינת מסקרפונה ותמצית וניל וממשיכים להקציף עוד 5 דקות
4 טובלים עוגיות בישקוטי בקפה, שימו לב לא לטבול יותר מדי, כלומר צד אחד ומיד להפוך לטבול ולהוציא, אחרת העוגיות יהיו מאוד מאוד ספוגיות
5 מניחים על תחתית התבנית, מעבירים מחצית מהקרם מעל העוגיות בתבנית ומיישרים בעזרת פלטה או כף
6 מניחים מעל הקרם שוב שכבת עוגיות בישקוטי טבולות בקפה ומסיימים שוב עם המחצית הנותרת של הקרם
7 מעבירים למקרר להתייצבות לכמה שעות, ועדיף ללילה
8 לפני ההגשה, מפזרים אבקת קקאו בעזרת מסננת מלמעלה, בתאבון וחג שמח!
