דג אמנון (מושט) במיונז של טלי בן שמחון עם שאול בן אדרת
טלי בן שמחון עם מתכון מושלם לדג אמנון במיונז טעים אש, מתוך התוכנית "כמו של סבתא" עם שאול בן אדרת
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
5 פילה אמנון
2 כפות מיונז
עיטורי עגבניות מיובשות
ממרח זיתי קלמטה
עלי טימין
פירורי לחם פנקו
6 שיני שום בפרוסות דקות
3 כפות שמן זית
אופן הכנה
1 מסדרים את הדגים בתבנית משומנת בשמן זית.
2 מוסיפים פלפל ומלח.
3 מורחים בעדינות מיונז על הדגים.
4 מניחים מעל את עיטורי העגבניות עם ממרח הזיתים.
5 מפזרים מעל פירורי לחם.
6 מניחים עלה טימין אחד על כל דג בנפרד.
7 מכניסים לתנור ל – 20 – 15 דקות על חום של 200 מעלות.
