עוגת קרפים טירמיסו של עומר מילר

ערב בנות איטלקי – הצצה לחייהם של השף עומר מילר ואשתו המעצבת שירנקה בתכנית "סטוריז". הפעם הם מארחים את יובל שרף ונלי תגר לערב בנות בסגנון איטלקי. בתפריט: עוגת קרפים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לקרפים
500 גרם חלב
30 גרם סוכר
2 ביצים
40 גרם חמאה מומסת
350 גרם קמח
לקרם טרמיסו
1מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה 32% שומן
500 גרם (2 חבילות) גבינת מסקרפונה
5 כפות (או יותר, לפי הטעם) אבקת סוכר, מנופה
רוטב קפה
מנת אספרסו
1מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה 32% שומן
להגשה
אבקת קקאו ומסננת
אופן הכנה
1 מתחילים עם הקרפים: מערבבים בקערה את כל המרכיבים יחד לתערובת אחידה. אם נוצרים גושים ניתן לטחון עם בלנדר מוט ולסנן.
2 מחממים מחבת טפלון, משמנים מעט (מומלץ עם תרסיס שמן), ומטגנים שכבה דקה של הבלילה משני הצדדים, עד לקבלת קרפ דק וזהוב. מניחים את הקרפים בצד.
3 מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת הסוכר בקערת מיקסר עם וו הקצפה עד לקבלת קצפת יציבה.
4 מקפלים פנימה בעזרת מרית את גבינת המסקרפונה ומאחדים בעדינות עם הקצפת.
5 מכינים רוטב קפה: מערבבים מנת אספרסו ושמנת מתוקה לכדי תערובת הומוגנית.
6 מגישים: מניחים על צלחת קרפ, מורחים שכבת קרם, שוב קרפ וכך חוזר חלילה. מסיימים באבקת קקאו ורוטב קפה.
עוגת קרפים טירמיסו של עומר מילר
עוגת קרפים טירמיסו של עומר מילר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות