מרק תאילנדי של שף אבי ביטון

מרק תאילנדי מהיר ופשוט להכנה של השף אבי ביטון מתוך התוכנית “פשוט לבשל”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500 גרם פילה עוף
0.5 חבילת אטריות ביצים
1 ליטר מים
0.5 כוס סויה
2 כוכבי אניס
1 סוכר
2 כפות ג’ינג’ר
1 כף פלפל צ'ילי יבש
1 צרור בצל ירוק
1 צרור כוסברה קצוצה
רבע כרוב לבן

אופן הכנה

אופן הכנה
הכנת המרק:
1 חותכים גס את הג’ינג’ר.
2 מוזגים מים לסיר, מוסיפים את חלקי העוף ומתבלים בכוכב אניס, סויה, סוכר,צילי , פלפל שחור וג’ינג’ר.
3 מוסיפים בצל ירוק (רק החלק הלבן) ואת גבעולי הכוסברה.
4 מרתיחים את המרק ומבשלים במשך כ-15 דקות.
5 מוציאים את נתחי העוף ומצננים.
6 אל המרק מוסיפים את האיטריות לבישול של 5 דקות נוספות.
להגשה:
1 קוצצים כוסברה, בצל ירוק ואת הכרוב הלבן.
2 פורסים את נתחי העוף לרצועות יפות.
3 מניחים מעט כרוב לבן בתחתית קערת ההגשה ומוסיפים מעל את האטריות.
4 מוזגים את המרק על הירקות הטריים ומוסיפים את נתחי העוף.
5 מפזרים מעל כוסברה ובצל ירוק קצוץ.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות