פודינג קוקוס של אבי ביטון – להרגיש בתאילנד
קינוח פודינג קוקוס תאילנדי, שנמס בפה ויגרום לכם להרגיש בחוף של קוסמוי, מתוך התוכנית “פשוט לבשל" עם אבי ביטון
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לפודינג:
350 מ”ל חלב קוקוס
4 כפות סוכר
1 כף קורנפלור
1 ביצה
להגשה:
1 בננה
0.5 פחית חלב קוקוס
1 כף סוכר
אופן הכנה
הכנת הפודינג:
1 מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
2 שמים בקערה את החלב קוקוס עם הסוכר, קונפלור וביצה ומערבבים היטב.
3 שופכים את הנוזל שהתקבל, לתבנית סיליקון שקעים (קאפקייקס).
4 אופים במשך 12 דקות ולאחר מכן מצננים היטב בטמפרטורת החדר או במקרר.
להכנת הבננות עם הסירופ להגשה:
1 פורסים את הבננה למטבעות.
2 במחבת רחבה ושטוחה, מבשלים את חלב הקוקוס, הסוכר והבננות על אש גבוהה כ-5 דקות.
3 מגישים את הפודינג כשלצידו סירופ.