שיפוד פרגית של האיים בתאילנד, הגירסה של עומר מילר

שיפודי פרגית בסגנון תאילנדי לצד סלט סול טאם קולרבי. מתוך התוכנית "טעים אש" עם עומר מילר

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
שעה וחצי
כשרות
בשרי

מתכון שהולך טוב עם בירה לאגר 🍺

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500 גרם פרגית עם העור
למרינדה:
1 למון גראס
1 שורש ג’ינג’ר
1 צ’ילי אדום חריף
½ כוס קרם קוקוס
לסלט סום טאם קולורבי:
10 עגבניות שרי
1 קולרבי
1 שום פנינה
1 פלפל חריף
חצי כוס עלי כוסברה
1 כפית סוכר לבן
1 כפית רוטב דגים
1 ליים
להגשה:
בוטנים קצוצים
פלפל חריף אדום
½ חופן כוסברה
אופן הכנה
1 פורסים את הפרגית לקוביות.
2 פורסים את הלמון גראס, הצ’ילי והג’ינג’ר לפרוסות ומניחים בשקית זיפר.
3 מוסיפים את הפרגיות וקרם הקוקוס לשקית , סוגרים ומערבבים היטב. משרים לפחות שעה.
4 לאחר ההשרייה במרינדה משפדים את הפרגיות.
5 צולים את הפרגיות למשך מספר דקות משני הצדדים.
מכינים את הסלט
1 פורסים את הקולרבי לרצועות דקות.
2 חוצים את העגבניות לחצי ואת שום הפנינה והפלפל החריף לפרוסות.
3 כותשים בעזרת מכתש את הירקות.
4 מוסיפים סוכר, מיץ מליים ורוטב דגים.
1 מגישים את השיפודים לצד הסלט ומעט בוטנים קצוצים, כוסברה ופלפל אדום חריף פרוס.
שיפוד פרגית של האיים בתאילנד, הגירסה של עומר מילר
שיפוד פרגית של האיים בתאילנד, הגירסה של עומר מילר

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות