8 מסעדות בשריות כשרות מומלצות בתל אביב

כולם מדברים על הפריחה של מסעדות השף הכשרות, אבל איך תדעו לאיזה מהן ללכת? אתר שוס מבקר מדי חודש במאות מסעדות כשרות וממליץ לכם על הכשרות המומלצות ביותר. והפעם – בתל אביב

מערכת
18.10.2021

גושן

כשרות: רבנות מקומית
נחלת בנימין 30, תל אביב
מסעדה נעימה, במרכז תל אביב, שוכנת בחלל חמים ואינטימי. גושן מציעה תפריט ביסטרו עם חיבור לשורשים, פשוט וטעים להפליא שמבוסס על בשר איכותי וירקות. מקרר היישון שניצב בכניסה, כמו גם החלון המשקיף לפעילות הקדחתנית במטבח, משלבים פיתוי קולינרי עם אווירה שיקית.

ווסט סייד

כשרות: רבנות מקומית
הירקון 19, תל אביב
מול הים בתל אביב, מסעדת גורמה כשרה עם עיצוב אדריכלי מרשים, שעליו חתום הארלד קליין, שעמל על עיצובם של בתי מלון ומסעדות מובילות באירופה, בניו יורק ובמזרח הרחוק. את העיצוב משלים הנוף הנצחי לעבר הים התיכון, שמשרה רוגע וחופש על כל באי המקום. התפריט כיפי וחדשני, מנות בשרים, דגים ושף, מבחר אלכוהול עשיר ואווירה יוקרתית ובינלאומית.

אווה סאפי

כשרות: רבנות מקומית
השחר 8, תל אביב
מסעדה מרוקאית, עם גרסה מודרנית של אוכל ביתי – האופי הנועז והחריף של המטבח המרוקאי עם טוויסטים שמקפיצים. האחים מיקו ושמעון ברק חזרו לשורשים והביאו אל המטבח את אמא סוליקה, שהכניסה את הטעמים והנשמה לתפריט. לצד זה, יצרו השניים תפאורה של מועדון לילה עם אווירה מדהימה, המון אלכוהול מעניין וכיף.

קרדיט: פייסבוק מסעדת אווה סאפי

ראצ׳ה

כשרות: רבנות מקומית
אחד העם 1, תל אביב
חוויה קולינארית שמחה ואותנטית בסגנון גאורגי. תפריט עשיר: בשרים, דגים, מאפים, סלטים וקינוחים. המקום שמח, שופע אלכוהול, חלל ענק עם המון אפשרויות לחגוג – החל מבילוי רומנטי ועד לחדר פרטי.

מיט קיטשן

כשרות: רבנות מקומית
יגאל אלון 65, תל אביב
בשורה גסטרונומית לאוהבי הבשרים – מסעדת שף שעושה שימוש בטכניקות דוגמת יישון ובישול מולקולרי להכנת בשרים יוצאי דופן בטעמם. התפריט נבנה ע”י נדב נצר, שף מוביל. לצד הנאות הבשרים אפשר למצוא יינות משובחים וקינוחים מפתים, שמכינים במקום.

קרדיט: מסעדת מיט קיטשן

ניני האצ’י

כשרות: רבנות מקומית
בן יהודה 228, תל אביב
יפנית טרנדית. התפריט מגוון ומתאים את עצמו לאופי הצעיר של המסעדה – בר סושי עמוס בדגים, מרקים כמו ראמן וקוואטיו, מנות טפניאקי אותנטיות לצד מנות נודלס קלאסיות.
מוצעים גם תפריטים ללא גלוטן וטבעוניים רחבים, ואפילו פס סושי מיוחד לנשים בהריון, עם משטח עבודה, קרש, מחצלת גלגול וסכין נפרדת שלא נוגעים בדג נא.

מלכה

כשרות: רבנות תל אביב
דפנה 2, תל אביב
אייל שני הוא בין השפים הבולטים והמצליחים בארץ, ומפעיל רשת מסעדות בישראל, אירופה, אוסטרליה וארה”ב. מלכה היא האחות הכשרה במשפחה. שני מגיש בה מנות ישראליות עכשוויות שאינן מצטיינות במורכבות רבה, אלא בדאגה לחומרי גלם משובחים, ומוגשות בהקפדה אסתטית. התפריט משתנה מיום ליום בהתאם להיצע ולמצב הרוח, מנות דגים, בשרים ומאפים, עם הרבה שמחה ואלכוהול. המסעדה מחזיקה באג’נדה חברתית ומעסיקה במטבח נוער בסיכון

ק-פה האנוי

כשרות: השגחה פרטית (משגיח: הרב יעקב בצלאל חרר)
מלכי ישראל 3, תל אביב
ק-פה האנוי היא מסעדה צרפתית-ויאטנמית בשרית ייחודית שאם לא יודעים שהיא כשרה – לא מנחשים. השפית נופר זוהר אמונה על התפריט – שכולל מגוון מנות מהמטבח הווייטנאמי וקריצות פיוז׳ן צרפתי.
אופי התפריט מתבסס על חלוקת מנות בין סועדים, ערכים תזונתיים בריאים ומאוזנים, בין היתר ניתן למצוא מנות ללא גלוטן ומנות טבעוניות. מטבח מלא בצבע, אלכוהול וקוקטיילים.

המלצות למסעדות כשרות נוספות תוכלו למצוא באתר שוס – יצאת כשר ובעמוד הפייסבוק שלהם

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות