עוגיות טחינה של הילה אלפרט
הילה אלפרט נפגשת עם ג'וליה זוהר, בעלת מפעל לטחינה ויחד הן אופות עוגיות טחינה עם זרעי אניס, מלאות בקסם אישי.
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 קילו קמח (אפשר מלא או רגיל)
2 כוסות שומשום בלדי שטוף וקלוי
1 אבקת אפיה
1 כוס גדולה עם אניס שטוף, מיובש וטחון
1 כוס שמן זית
1 כוס שמן תירס
1 כוס סוכר, מומס ב 1 כוס מים
1 כוס טחינה גדושה
1 מעט צנוברים
אופן הכנה
1 מערבבים בקערה את כל המרכיבים היבשים: קמח, שומשום, אבקת אפיה והאניס
2 מוסיפים ליבשים את שמן הזית, שמן תירס, הסוכר המומס והטחינה
3 לשים הכל יחד עד לקבלת עיסה מגובשת
4 עושים צורה שרוצים ומניחים מעל כל עוגייה צנוברים