עוגיות טחינה של הילה אלפרט

הילה אלפרט נפגשת עם ג'וליה זוהר, בעלת מפעל לטחינה ויחד הן אופות עוגיות טחינה עם זרעי אניס, מלאות בקסם אישי.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 קילו קמח (אפשר מלא או רגיל)
2 כוסות שומשום בלדי שטוף וקלוי
1 אבקת אפיה
1 כוס גדולה עם אניס שטוף, מיובש וטחון
1 כוס שמן זית
1 כוס שמן תירס
1 כוס סוכר, מומס ב 1 כוס מים
1 כוס טחינה גדושה
1 מעט צנוברים
אופן הכנה
1 מערבבים בקערה את כל המרכיבים היבשים: קמח, שומשום, אבקת אפיה והאניס
2 מוסיפים ליבשים את שמן הזית, שמן תירס, הסוכר המומס והטחינה
3 לשים הכל יחד עד לקבלת עיסה מגובשת
4 עושים צורה שרוצים ומניחים מעל כל עוגייה צנוברים
עוגיות טחינה של הילה אלפרט1
עוגיות טחינה של הילה אלפרט

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם