טטקי סינטה בויניגרט מנגו של אבי ביטון

מתכון של אבי ביטון לנתחי סינטה ברוטב ויניגרט מנגו, שמגישים עם סלט של נענע כוסברה ובצל ירוק רענן. רוצים להרשים את האורחים שלכם במנה ראשונה מרהיבה, מעט חריפה וטעימה? זו המנה שתעשה את זה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

250 גרם סינטה
5 כפות צ׳אנטי מנגו
2 כפות רוטב סויה
1 ס"מ של שורש ג'ינג'ר טרי
2 כפות שמן שומשום
3 כפות שמן קנולה
1 פלפל צ'ילי אדום או ירוק חריף, פרוס דק
מלח גס
טטקי סינטה בויניגרט מנגו
טטקי סינטה בויניגרט מנגו של אבי ביטון
אופן הכנה
1 צורבים את נתח הסינטה, כדקה מכל צד
2 טוחנים בבלנדר מוט את חומרי הוויניגרט ויוצקים אותם על צלחת הגשה
3 פורסים את הסינטה דק ומגישים על מצע הוויניגרט
4 מפזרים מעל פלפל אדום ומלח גס
5 מגישים עם סלט של נענע כוסברה ובצל ירוק רענן

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: