טארט שוקולד “לה קוקוט” של מיקי שמו

אוהבים קינוחים ? קבלו מתכון מעולה לטארט שוקולד “לה קוקוט” של מיקי שמו . ערוץ החיים הטובים | ערוץ האוכל.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק הפריך:
80 גרם חמאה
70 גרם אבקת סוכר
25 גרם אבקת שקדים
קורט מלח
1 ביצה
170 גרם קמח
1 כף קקאו (15 גרם)
לקרם השוקולד:
150 מ”ל שמנת מתוקה
1 כף דבש
200 גרם שוקולד מריר 60%
לפקאן קראמבלס:
175 גרם חמאה
175 גרם סוכר
175 גרם קמח
85 גרם פקאן קצוץ
85 גרם אגוזי לוז טחונים
2 גרם מלח
לפקאן מסוכר:
200 גרם פקאן טבעי
100 גרם מים
200 גרם סוכר
אופן הכנה
הקלתית/ הבצק הפריך:
1 מיקסר עם בוחש גיטרה מערבלים את החמאה, אבקת הסוכר ואבקת השקדים עד לאחידות, מוסיפים את הביצה והמלח ולבסוף את הקמח והקקאו, מעבדים עד לקבלת בצק אחיד.
2 מקררים חצי שעה ומרדדים לעובי ½2 מילימטר.
3 מניחים את הבצק המרודד בתבנית פאי ואופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות כ- 15 דקות. מצננים.
קרם השוקולד:
1 מחממים את השמנת והדבש בקלחת עד לסף רתיחה.
2 במעבד מזון מערבבים בכמה פולסים את השוקולד המריר עד לקבלת תערובת פירורית (כך שהשוקולד מעט נמס).
3 יוצקים את השמנת והדבש על השוקולד (תוך כדי עיבודו במעבד המזון), עד לקבלת תערובת חלקה. יוצקים ישירות לקלתית האפויה ומצננים כשעה.
פקאן קרמבלס:
1 במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את כל המרכיבים במהירות איטית עד לקבלת תערובת פירורית. מפזרים על מגש ואופים בתנור שחומם מראש ל- 150 מעלות כ- 20 דקות. מצננים. מפזרים על הטארט עם קרם השוקולד.
פקאן מסוכר:
1 מבשלים סוכר ומים כ – 10 דקות לאחר רתיחה ומצננים.
2 מטבילים את הפקאן בסירופ, מניחים בתבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 140 מעלות כ – 15 דקות.
הצעת הגשה
1 מעטרים את הטארט בפקאן מסוכר, פורסים ארבעה משולשים, מניחים בצלחת הגשה ובוזקים מעט אבקת סוכר לצד מעט קצפת.
טארט שוקולד “לה קוקוט” של מיקי שמו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות