טארט קפרזה מבצק פילו של קרן אגם

המתכון שיככב אצלכם פעמיים בשבוע לארוחת ערב, או להרשים את האורחים. בצק פילו עם מוצרלה, עגבניות ובזיליקום שיחוסל תוך 5 דקות מרגע ההגשה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לטארט אחד ענק או שניים בינוניים
1 חבילה מופשרת של בצק פילו
500 גר׳ גבינת מוצרלה פרסקה (עיגולים)
4-5 עגבניות גדולות
חופן עלי בזיליקום
מלח גס
4 כפות שמן זית
ביצה טרופה
אופן הכנה
1 פורסים את העגבניות ואת המוצרלה לפרוסות.
2 מחממים תנור ל 200 מעלות, ומרפדים תבנית תנור גדולה בנייר אפייה.
3 פותחים את חבילת הפילו ומניחים עליהם מגבת. מוציאים עלה אחד ומניחים על משטח נוח לעבודה.
4 מברישים בשמן זית וחוזרים על הפעלה עם עוד 4 עלים.
5 מעבירים את העלית לתבנית מרופדת בנייר אפייה
6 מסדרים עגבניות חופפות על כל הבצק, ומעליהם בחפיפה עלי בזיליקום, ומעל הכל פרוסות מוצרלה.
7 מפזרים מלח גס ומעט פלפל שחור ומטפטפים עוד שמן זית.
8 מקפלים את שולי העלים פנימה, מברישים אותם בשמן זית ומפזרים שומשום.
9 אופים בתנור כ 25-30 דק׳ עד שהטארט מזהיב והגבינה שחומה ומותכת.
10 מגישים חם.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות