לחם טחינה ללא גלוטן כשל"פ

מתכון ללחם מטחינה, ביצים ודבש ללא גלוטן, ללא קמח, מתאים לפסח

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
45 דק'
כשרות
כשר לפסח

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

6 כפות טחינה גולמית
3 כפיות דבש
4 ביצים L
כפית אבקת אפייה
1/2 כוס אגוזים קצוצים ושקדים לציפוי מלמעלה
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180 מעלות
2 טורפים ביצים, מוסיפים טחינה ומחצית מהשקדים והאגוזים הקצוצים, מוסיפים דבש ולבסוף אבקת אפייה
3 מערבבים היטב ע"י טריפה
4 מכניסים לתבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה, מפזרים מלמעלה את שאר האגוזים והשקדים ומכניסים לתנור ל 35-40 דקות. פורסים רק אחרי שהלחם מצטנן לחלוטין

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      במתכון לחם הטחינה ללא גלוטן לא רשום מה הכמות של השקדים והאגוזים שמכניסים לתוך בלילת הביצים והטחינה אשמח למתכון מדוייק תודה רבה

      במתכון לחם הטחינה ללא גלוטן לא רשום מה הכמות של השקדים והאגוזים שמכניסים לתוך בלילת הביצים והטחינה אשמח למתכון מדוייק תודה רבה
      טלייה כהן says:
      • היי טלייה, מדובר בכ-1/2 כוס אגוזים ושקדים קצוצים. מחצית מכניסים לבלילה ומחצית מפזרים לפני האפייה. שיהיה בתיאבון!

        היי טלייה, מדובר בכ-1/2 כוס אגוזים ושקדים קצוצים. מחצית מכניסים לבלילה ומחצית מפזרים לפני האפייה. שיהיה בתיאבון!
        ליז מירון says: