כיסוני טאקו מטורטיה במילוי בשר

מנת אירוח קלילה ומעולה במכשיר אחד – כיסוני טאקו מטוגנים באוויר חם במילוי בשר עסיסי שמגישים עם רוטב סרירצ'ה

קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
30 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
50 דק'
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

טורטיות
4 יחידות טורטיות גדולות
מילוי
2 כפות שמן זית
1 בצל בינוני קצוץ דק
2 שיני שום קצוץ דק
400 גרם בשר בקר טחון
1 כף רסק עגבניות
1 כפית כמון טחון
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית שטוחה מלח דק
0.25 כפית פלפל שחור גרוס
תערובת קמח
17 גרם קמח לבן או שמינית כוס
17 גרם מים או שמינית כוס
הגשה
0.25 כוס רוטב סרירצ’ה או גוואקאמולי
אופן הכנה
הכנה
1 1.שמים את הסיר בנינג’ה סמארט ליד, מזיזים את הסליידר לטיגון באוויר חם/בישול ומפעילים על תכנית בישול/צריבה.
2 כשהסיר חם מוסיפים שמן, בצל קצוץ ושום ומטגנים היטב עד להזהבה.
3 פים את הבשר טחון וממשיכים לטגן 3-4 דקות.
4 מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים וממשיכים לטגן עוד כמה דקות, עד שהבשר מוכן.
5 מערבבים בקערה קטנה את הקמח והמים עד לקבלת בלילה אחידה וסמיכה.
6 בעזרת גלגלת פיצה חוצים את הטורטיות לשניים.
7 מניחים חצי טורטייה על משטח עבודה עם החלק העגול כלפי מטה.
8 מברישים את החלק החתוך של הטורטייה בבלילת הקמח והמים וסוגרים לכיס משולש. מחזיקים עד שקצוות הטורטייה נדבקים.
9 פותחים את הכיס וממלאים אותו בבשר (לא ממלאים עד הסוף), מורחים את קצה הכיס שוב בבלילת הקמח והמים ומדביקים למשולש.
10 מברישים כל כיסון בקצת שמן ומניחים כמה כיסונים בתוך סלסלת הטיגון של הנינג’ה.
11 שמים את סלסלת הטיגון הנינג’ה בסמארט ליד, מזיזים את הסליידר לטיגון באוויר חם/בישול ומפעילים על תכנית טיגון באוויר חם ל200 מעלות ל4 דקות.
12 כשהכיסונים מוכנים מגישים עם סרירצ’ה או גוואקמולי ליד.
@ninja.il

טאקוס ממולא בשר  מנת אירוח קלילה ומעולה במכשיר אחד – כיסוני טאקוס מטוגנים באוויר חם במילוי בשר עסיסי שמגישים עם רוטב מקסיקני חריף. שריג היבואן הרשמי. #טאקו #סמארטליד נינג'ה #NINJA #אוכלמקסיקני

♬ original sound – נינג׳ה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות