פשטידת בטטה, גבינות ופקאנים

מתכון קל כל-כך לפשטידת בטטות, גבינות ומלמעלה פקאנים קצוצים למנה צמחונית מדהימה או תוספת

מערכת
18.01.2022
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 בטטות בינוניות
1 כף שמן זית
1/2 גביע קוטג'
80 גרם גבינת פטה 5%
עירית
50 גרם גבינה צהובה מגורדת
100 גרם קמח תופח
1 כף רוטב סויה
ספריי שמן
מלח ופלפל
כוס פקאנים קצוצים
אופן הכנה
1 מחממים את התנור ל-180 מעלות ומרססים תבנית
2 קולפים וחותכים את הבטטות לקוביות ואת העירית קוצצים (אפשר להשתמש במספריים)
3 בקערה גדולה טורפים את הביצים, שמן, קוטג’ וגבינת פטה
4 מוסיפים את עשבי התיבול, הבטטה, הגבינה הצהובה והקמח ומתבלים במלח ופלפל שחור (לפי הטעם)
5 מעבירים לתבנית ומפזרים מעל את הפקאנים הקצוצים, עם היד מהדקים אותם לתוך התערובת
6 מכניסים לתנור ל 30 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: