מרק ברוקולי ובטטה
מתכון למרק סמיך, מנחם ומחמם עם המתקתקות של הבטטה והבריאות של הברוקולי
זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
פרווה/חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
500 גרם ברוקולי
2 בצלים
כפית שום כתוש
2 בטטות
כף סילאן
שמנת לבישול/חלב קוקוס לפרווה
2 כפות אבקת מרק בצל
פלפל שחור גרוס
מלח
אופן הכנה
1 חותכים את הירקות גס
2 בסיר עם מעט שמן מניחים את הירקות ומטגנים מספר דקות
3 ממלאים במים עד לכיסוי, מבשלים בסיר סגור עד שהירקות מתרככים
4 מורידים מהאש, טוחנים את הירקות בבלנדר מוט, מוסיפים שמנת, טועמים ומתקנים טעמים אם צריך, מחזירים לאש ל-10 דקות נוספות