סיגרים מתוקים עם פיסטוק בדבש של גיא פרץ
עושים מימונה עם הסיגרים המתוקים במילוי פיסטוק ודבש – מתוק וטעים כל כך
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
המרכיבים ל – 15 סיגרים
15 עלי סיגר
שמן לטיגון
למלית
200 גר פיסטוקים קלויים וקלופים
60 גר אבקת סוכר
קליפה מגוררת מרבע לימון
1 חלבון
קורט ציפורן טחון
לסירופ
200 גר סוכר
240 מל מים
מיץ מחצי למון
מקל קינמון
2 פרוסות גינגר
5 גרגרי פלפל אנגלי
1 למון גראס חבוט
4 כוכבי אניס
אופן הכנה
1 טוחנים את כל חומרי המלית במעבד מזון מדון לקבלת תערובת אחידה .
2 מניחים עלה סיגר על משטח העבודה, ממלאים לאורך העלה בכ- 2 כפות מהמלית, מקפלים את השוליים ומגלגלים סיגר דקיק ומהודק היטב חוזרים על הפעולה שוב עד למילוי כל הסיגרים.
3 מטגנים בשמן עמוק לקבלת צבע זהוב ופריך .
4 מרתיחים ומרכזים את כל מרכיבי הסירופ ,טובלים את הסיגרים בסירופ החם ,ומפזרים מעל פיסטוק גרוס