בורקס מתוק של שרון היינריך

בורקס מתוק של שרון היינריך

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לשבלול בקוטר 20-22
500 גרם בצק עלים (עדיף עם חמאה) מופשר אך קר
450 גרם ממרח שוקולד אגוזים (בקירוב, תלוי בכמות השוקולד שתמרחו)
150 גרם שערות חלווה
ביצה טרופה + כף חלב למריחה
זרעי שומשום שחור/לבן
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180 מעלות ומרפדים תבנית עגולה (20-22) בנייר אפייה.
2 מרדדים מעט את הבצק וחותכים לרצועות ברוחב של 10 ס”מ. אורך הרצועות פחות משנה, אני אוהבת לעבוד עם רצועות לא ארוכות מדי מטעמי נוחות. בסופו של דבר בהרכבה, כל הרצועות מתחברות.
3 מורחים על הרצועה הראשונה ממרח שוקולד ומפזרים שערות חלווה על השוקולד. מגלגלים את הרצועה לרולדה צרה, מגלגלים את הרולדה לשבלול ומניחים במרכז התבנית.
4 חוזרים על הפעולה עם הרצועה הבאה, כשאותה כבר מניחים ישירות בתבנית בליפוף מסביב לשבלול הפנימי, ממש מהנקודה בה מסתיים השבלול הפנימי. ממשיכים עם שאר הרצועות עד שהתבנית כולה משובללת ?
5 מורחים את פני הבצק בביצה טרופה, זורים מעל שומשום.
6 אופים כ 45 דקות, עד שהבצק זהוב וקראנצ’י. מוציאים ומצננים לטמפ’ החדר.
7 טורפים עוד באותו היום!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות