עיצוב קאפקייקס גנאש שוקולד לקיץ של איה תמם

חגיגת קאפקייקס קיצית של איה תמם "עוגאיה" – מומלץ להכין עם הילדים! 

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לעיצוב הקאפקייקס
קאפקייקס מוכן מצופה בגנאש שוקולד
בצק סוכר מג’יקולטה בצבע לבן של מג’יק קולורס
אבקת סוכר / קורונפלור
גליטר ברש של מג’יק קולורס בצבעים כחול, אדום, צהוב
אבקת נצנוץ זהב של מג’יק קולורס
אבקת מג’יק אייסינג לבן של מג’יק קולורס
מים
צבע מאכל ג’ל שחור אקסטרה של מג’יק קולורס
אופן הכנה
1 לשים את בצק הסוכר עם מעט אבקת סוכר/קורנפלור עד שמגיעים לבצק רך, חלק ונעים לעבודה.
2 מרדדים את הבצק לעלה בעובי 4 מ”מ ובעזרת חותכן קורצים צורה עגולה.
3 את אפקט השקיעה יוצרים באמצעות הטוויסט אנד לאווד – מכחולי הגליטר ברש. פותחים את המכחולים ומסובבים בעדינות את חלקם התחתון עד שיופיע מעט צבע על המכחול.
4 מתחילים בחלק התחתון של המשטח הלבן העגול ומורחים צבע כחול עד שליש גובה, במרכז משתמשים בצבע האדום לכשליש מהעיגול וגולשים איתו מטה כלפי הצבע הכחול. לסיום צובעים את החלק העליון בצהוב ונגולשים איתו מטה על הצבע האדום.
5 מניחים לצבעים להתייבש ובנתיים מכינים את אבקת המג’יק אייסינג. מוסיפים לאבקה מים לפי ההוראות שעל האריזה עד שמגיעים לקרם רויאל אייסינג במרקם המזכיר שוקולד למריחה.
6 מוסיפים לקרם הרויאל אייסינג צבע ג’ל שחור ומערבבים עד לקבלת קרם אחיד ושחור.
7 בעזרת מכחול קטום, רך ויבש מוסיפים צבע זהב למסגרת הבצק הקרוץ. טובלים את המכחול באבקת הנצנוץ ובתנועות טפיחה מחוץ המסגרת כלפי פנים – מאבקים ומוסיפים את הצבע הזהב.
8 מאבקים את המשטח צבע באבקת נצנוץ זהב מסביב למשטח בצק הסוכר.
9 מניחים על גבי המשטח את השבלונה וממלאים את החריצים ברויאל אייסינג השחור.
10 מקלפים את השבלונה ונותנים לרויאל להתייבש.
11 מזלפים את הגנאש על גבי הקאפקייקס ועליו מניחים את דיסקית הבצק המקושטת.
קאפקייקס לקיץ איה תמם. צילום: קרין שביט
חגיגת קאפקייקס קיצית – איה תמם

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות