סופגניות מצופות סוכר בטעם של פעם

מתכון לסופגניות מסוכרות, כאלה שהיינו מחכים שההורים יביאו הביתה מהקונדיטוריה השכונתית. מתכון קל להכנה וממכר

זמן הכנה
30 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

250 מ"ל חלב
500 גרם קמח
2 ביצים
10 גרם שמרים יבשים
1 שקית סוכר וניל
50 גרם סוכר
קורט מלח
80 גרם חמאה
שמן לטיגון
אופן הכנה
1 מחממים בקערה חלב במיקרוגל שיהיו חמימים, מכניסים לקערת המיקסר את החלב, את השמרים וכפית סוכר ומערבבים 2 דקות
2 מוסיפים קמח, סוכר, מלח וביצים ולשים עם וו לישה כ 5 דקות
3 מוסיפים את החמאה חתוכה לקוביות ולשים 5 דקות נוספות עם וו לישה
4 יתקבל בצק אלסטי. מעבירים את הבצק לקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים במקום חמים להתפחה עד שיכפיל את גודלו
5 מקמחים משטח עבודה ומכדררים כדורים מהבצק
6 חותכים ריבועים מנייר אפייה ומניחים כל כדור על ריבוע נייר אפייה ומשטחים אותו עד לעובי 2 ס"מ
7 קורצים עיגול במרכז הדיסקית שנוצרה ליצירת צורת דונאט
8 נותנים לבצק לנוח עוד 30 דקות
9 בינתיים שמים שמן לטיגון עמוק בסיר ומביאים לרתיחה
10 מניחים את הסופגניות עם הנייר בתוך השמן, מוציאים את הנייר ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים, מוציאים לנייר סופג
11 טובלים בסוכר ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות